Metos Uutiset 1/2016 on ilmestynyt

( 2.3.2016 )

 

Metos Uutiset -lehden vuoden 2016 ensimmäinen numero on ilmestynyt ja postitettu asiakkaillemme juuri parahiksi ennen Gastro Helsinki 2016 -messuja. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.-18.3.2016. Metos on vahvasti mukana messuilla. Lehden takakannessa on sisäänpääsykoodi, joka oikeuttaa yhden hengen messuvierailuun vaikka kaikkina messupäivinä. Tervetuloa siis messuille ja Metoksen osastolle 6a49 seuraamaan lukuisia havaintoesityksiä ja tutustumaan moniin laiteuutuuksiin. Messuilla on myös runsaasti muuta ohjelmaa, kuten Vuoden Kokki-, Vuoden Tarjoilija- ja Kouluruokakilpailut.

Metos Uutiset -lehden vuoden 2016 ensimmäisessä numerossa esittelemme tuttuun tapaan useita ammattikeittiöitä. Kävimme muun muassa Helsinki Airportilla hämmästelemässä, kuinka ruoka- ja juomapalvelut järjestetään, kun asiakaskuntana on käytännössä koko maailma. Tässä vaaditaan osaamista ja ketteryyttä. Henkilöstöravintoloista esittelemme ravintola Kaarteen Kuopiosta (Kuopion yliopistollinen sairaala) ja ravintola Elmstreetin Helsingistä. Huikea on se  kehitysloikka, joka  on otettu entisajan työmaaruokaloiden soppakattiloiden äärestä. Kävimme myös tutustumassa Kylpylähotelli Rauhalahteen. Siellä tanssikengille on käyttöä, mutta muutakin touhua riittää. Miten olisi kurlaus? Se, mistä kurlauksessa on kysymys, selviää lehdestä. Ravintola Ofelia Torniossa menestyy yrittämisen innolla ja asiakkaita kuuntelemalla. Oulun yliopistollisessa sairaalassa puolestaan uusien potilasruokavaunujen hankinta sysäsi liikkeelle laajan uudistuksen, joka johti fiksumpaan toimintaan ja maittavampaan ruokaan. Yhdessä tekemällä kaikki hyötyvät. Petri Jurvanen kertoo, että pitkän hyllyiän cook-chill-menetelmä tekee tuloaan. Menetelmän avulla voidaan laajentaa ruokalistaa, parantaa ruoan laatua ja samalla pitää kustannukset kurissa.

Luonnollisesti lehdessä on myös ohittamattomia laitetarjouksia, jotka voi näpprästi ja edullisesti tilata vaikkapa Metoksen verkkokaupasta.

Mukavia lukuhetkiä Metos Uutisten parissa!

Tässä vielä suorat linkit asiakaskohteisiimme:

Ravintola Ofelia. Tornio
Oulun yliopistollinen sairaala
Ravintola Elmstreet
Ravintola Kaarre (Kuopion yliopistollinen sairaala, Kaari-sairaala)
Helsinki Airport
Kylpylähotelli Rauhalahti

Haluatko tilata lehden tai tehdä osoitteenmuutoksen?

Jos et ole vielä Metos Uutiset -lehden tilaaja, niin voit tehdä tilauksen työpaikallesi tästä linkistä. Lähetämme lehden maksutta yritysten / yhteisöjen osoitteeseen.

Osoitteenmuutokset voi tehdä täällä.
Metos Uutiset -lehden 1/2016 pdf-versio: Metos Uutiset 1/2016